Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με επιτυχία η αποψινή εκδήλωση του Συλλόγου Ανδρωνίου «Κάμετε τόπο στο χορό» (photos)
Με επιτυχία η αποψινή εκδήλωση του Συλλόγου Ανδρωνίου «Κάμετε τόπο στο χορό» (photos)
02.06.2014 | 00:25

Με επιτυχία η αποψινή εκδήλωση του Συλλόγου Ανδρωνίου «Κάμετε τόπο στο χορό» (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και σήμερα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα για να παρακολουθήσει και να απολαύσει το μουσικοχορευτικό δρώμενο που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανδρωνίου.

 Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αρχικά και μεταξύ άλλων, ευχαρίστησαν τον Δήμο Λήμνου για την συνεργασία όλων των τελευταίων χρόνων, τους Συλλόγους Κοντιατινών Αθήνας, Τσιμανδρίων, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θέρμης για την παραχώρηση των ενδυμασιών και των υποδημάτων.

Στην αποψινή εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μπουλώτης, ο Πάτερ Θεοδόσιος εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Λήμνου, και ο Πρόεδρος Της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας Βαγιανός Καλλιγερής.

Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση άνοιξαν τα δύο τμήματα μικρών χορευτών του Συλλόγου, ακολούθησαν τρία τμήματα ενηλίκων, το τέταρτο παιδικό και η παράσταση ολοκληρώθηκε με το τέταρτο τμήμα ενηλίκων που είναι και το τμήμα των παραστάσεων καθότι είναι το πλέον προχωρημένο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα ήταν απόψε το βράδυ οι δυο χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου, Κώστας Μπουρουτζίκας και Βασίλης Μαγνήσαλης με τον οποίο και μιλήσαμε λίγο μετά το τέλος της παράστασης. "Ήταν μια όμορφη βραδυά, με πολύ κόσμο και πολύ κέφι. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Τώρα, δίνουμε ραντεβού στα πολιτιστικά του Δήμου, αν και τα σχέδια που έχει ο Σύλλογος για το άμεσο μέλλον είναι πολλά και ενδιαφέροντα", μας είπε ο Βασίλης.

 


Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018