Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ο κύκλος του ιαματικού νερού» και στη Λήμνο
«Ο κύκλος του ιαματικού νερού» και στη Λήμνο
02.06.2014 | 12:20

«Ο κύκλος του ιαματικού νερού» και στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει εβδομάδα εκδηλώσεων, με αφορμή την ολοκλήρωση της δράσης 'Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο', στο πλαίσιο του έργου 'Πέλαγος Πολιτισμού' του επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτης και νησιών Αιγαίου 2007-2013.

Η εβδομάδα εκδηλώσεων ξεκινά την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 8.00μμ με την αφήγηση του παραμυθιού «το κρυμμένο νερό» στην πλατεία κάστρου της Χίου.

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου και ώρα 8.00μμ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Μιχάλων 8, Χίος) θα γίνει η πρώτη προβολή του Ντοκιμαντέρ 'Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο' που υλοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης.

Τόσο την Τρίτη 3 Ιουνίου και ώρα 8.00μμ αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας όσο και την Τετάρτη 4 Ιουνίου την ίδια ώρα στο δημοτικό κινηματοθέατρο Μαρούλα (Ν.Γαροφαλίδη, Μύρινα Λήμνου) θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό που συλλέχθηκε κατά τη διάρκεια της δράσης. Και στις δύο περιπτώσεις θα ακολουθήσει προβολή του Ντοκιμαντέρ 'Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο'.

Στο αποκορύφωμα της εβδομάδας των εκδηλώσεων την Παρασκευή 6 Ιουνίου, όπου γίνεται προσπάθεια να καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα λουτροθεραπείας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της δράσης στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Σάρλιτζα στη Θερμή Λέσβου, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσικοθεατρική παράσταση, προβολή του ντοκιμαντέρ ''Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο'' και installation με έκθεση φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού με στόχο την προβολή της αξίας του ιαματικού πόρου.

                                                           final

 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018