Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναβάλλεται για το 2021 η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου
ikteo limnou
facebook seminaria
Αναβάλλεται για το 2021 η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου
18.07.2020 | 15:27

Αναβάλλεται για το 2021 η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου αναβλήθηκε η φετινή, 32η Συνάντηση εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Όλοι οι συνδιοργανωτές, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Νάξου, τόνισαν τη σημασία που έχει ο θεσμός για την ενίσχυση της Αιγαιοπελαγίτικης πολιτιστικής δημιουργίας και τη στήριξη των νησιών μας γενικότερα. Συμφώνησαν, τέλος, για την πραγματοποίησή της το 2021 στο ίδιο νησί, τη Νάξο.

Η Ομοσπονδία για φέτος προτείνει την υλοποίηση, σε συνεργασία με τη ΓΓΑΙ, άλλων σχετικών δράσεων (διαδικτυακή συνάντηση, ψηφιοποίηση του αρχείου των συναντήσεων, παραστάσεις στα νησιά από ομάδες της) επιδιώκοντας να «πείσει τη Γενική Γραμματεία πως θα ήταν σημαντική οπισθοδρόμηση αν η κρίση του κορωνοϊού καταφέρει να μηδενίσει στα νησιά μας την αποκεντρωμένη πολιτιστική, θεατρική ειδικότερα, παραγωγή και παρουσία», όπως αναφέται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018