Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

the roots web banners 06

Ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου
06.08.2021 | 20:47

Ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός για το Αιγαίο, ιδιαίτερα δε για τη Νάξο, θα αποτελέσει η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. Μετά την περσινή αναβολή η Συνάντηση θα διεξαχθεί στο νησί της Αριάδνης από 16 - 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Εικοσιτέσσερις ομάδες από όλο το Αιγαίο, με περισσότερους από 300 συντελεστές, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους που ξεκινούν από αρχαία τραγωδία μέχρι σύγχρονο ελληνικό και ξένο έργο. Παράλληλα, θα γίνουν δύο αφιερώματα, στο θέατρο το 1821 και στον κορυφαίο θεατρικό συγγραφέα, τέκνο της Νάξου, Ιάκωβο Καμπανέλλη. Σε αυτά θα συμμετάσχουν οι θεατρολόγοι Βάλτερ Πούχνερ και Πλάτων Μαυρομούστακος, η σκηνογράφος - ενδυματολόγος Κατερίνα Καμπανέλλη και η συγγραφέας Έλενα Μαρούτσου.

Ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» συμμετέχει στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου με το έργο «Η Αρχή του Αρχιμήδη» του Ζουζέπ Μαρία Μιρό. Η παράσταση θα δοθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η Συνάντηση οργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, βασικό της χρηματοδότη, και την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Όλες οι παραστάσεις θα διεξαχθούν με ελεύθερη είσοδο στους ανοιχτούς χώρους της σχολής Ουρσουλινών, του ΚΕΓΕ και του θέατρου στο Φιλώτι, την προετοιμασία των οποίων έχει αναλάβει ο Δήμος Νάξου.

Δείτε το πρόγραμμα της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου εδώ.

poster synantisis2021

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel