Στο περιθώριο του συνεδρίου "Vocational education, citizenship and participation: Problematizing relations between education, work and politics from contemporary and historical perspectives" η Δ/ντρια του ΙΕΚ Λήμνου επισκέφθηκε το αντίστοιχο Δημόσιο ΙΕΚ CIPFP "Ausias March".
Η κ. Βαφέα αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του (εργαστήρια, αίθουσες κατάρτισης και διοίκησης) συνομίλησε με την διοίκηση και τους καθηγητές του CIPFP "Ausias March" σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται στην διοίκηση και κατάρτιση και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο ιδρυμάτων μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.
https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/15092-nea-synergasia-tou-iek-limnou-me-to-dimosio-iek-cipfp-ausias-march-tis-ispanias-photo.html#sigProId827495671a
























