Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η οικογένεια Σταμάτη ευχαριστεί τους κατοίκους της Λήμνου (photos)
Η οικογένεια Σταμάτη ευχαριστεί τους κατοίκους της Λήμνου (photos)
24.02.2015 | 13:39

Η οικογένεια Σταμάτη ευχαριστεί τους κατοίκους της Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στα μέσα μαζική ενημέρωσης της Λήμνου, η οικογένεια του Παναγιώτη Σταμάτη, που το βράδυ της Παρασκευής είδε το σπίτι της να γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Ο Παναγιώτης και η Μαρία, αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια «ευχαριστώ», προς τους κατοίκους της Λήμνου για την εκδήλωση συμπαράστασης τους, προς την οικογένεια τους μετά το τραγικό συμβάν.

Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

«Μετά το τραγικό γεγονός της φωτιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς την οικία μας, αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες τις υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα για την κατάσβεσή της.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου και όλο το προσωπικό της, έχοντας πλήρη συναίσθηση του κινδύνου που διέτρεξαν και τις πολύ δύσκολες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Το Δήμο Λήμνου που με όποια μέσα διέθετε βρέθηκε κοντά μας τόσο κατά την διάρκεια του περιστατικού, όσο και μετά.
Τους συναδέλφους, δημοτικούς υπαλλήλους που από την αρχή η παρουσία τους ήταν για μας συγκινητική και η βοήθεια τους πολύτιμη.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας για όλους τους φίλους μας, τους γείτονες, τους γνωστούς αλλά και αγνώστους σε εμάς που έχουν εκδηλώσει τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια μας, τόσο ηθικά όσο κι εκείνους που προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν υλικά.

Τους παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 693 67 96 791.
Με την πράξη τους αυτή, μας γεμίζουν αισιοδοξία, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να σταθούμε όρθιοι, να κάνουμε μια νέα αρχή και έχουμε την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Με μεγάλη εκτίμηση,
Οικογένεια Παναγιώτη Σταμάτη και Μαρίας Αγγελούδια».

Αυτή την ώρα, ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποια εξέλιξη κατά την προανάκριση.

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πλατύ, κατάφερε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 500€, ενώ θα κοινοποιηθεί και λογαριασμός τραπέζης της οικογένειας για όποιον θέλει να βοηθήσει.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018