Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χωρίς πλοιό απο Λάυριο θα παραμείνει η Λήμνος ως την Παρασκευή | Η επίσημη ανακοίνωση

banner roots

Χωρίς πλοιό απο Λάυριο θα παραμείνει η Λήμνος ως την Παρασκευή | Η επίσημη ανακοίνωση
24.02.2015 | 14:01

Χωρίς πλοιό απο Λάυριο θα παραμείνει η Λήμνος ως την Παρασκευή | Η επίσημη ανακοίνωση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πάνω από μια εβδομάδα θα περάσει μέχρι για να ξαναδούμε το πλοίο «Ταξιάρχης» στο λιμάνι της Λήμνου, μετά την επίσχεση εργασίας στην οποία έχουν προχωρήσει οι ναυτεργάτες, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Το πλοίο δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο της προηγούμενης Τετάρτης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και αμέσως μετά ξεκίνησε η επίσχεση εργασίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε τότε η ναυτιλιακή εταιρία, έκανε λόγο για ανεκτέλεστα δρομολόγια ως σήμερα Τρίτη, όμως λίγα λεπτά νεότερα, το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Pravlis Travel» κοινοποίησε τη νέα ανακοίνωση της ΝΕΛ με τίτλο «Ανεκτέλεστα δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 24/02-26/02»

Η ανακοίνωση αναφέρει;

«Λόγω επίσχεσης εργασιών μελών του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, για καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων, που οφείλεται στη μη καταβολή από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού μισθωμάτων γραμμών δημόσιας υπηρεσίας από το Νοέμβριο του 2014, σας ενημερώνουμε ότι τα δρομολόγια του ανωτέρω πλοίου αύριο 25/02/15 έως και Πέμπτη 26/02/15, δεν θα εκτελεστούν.

Γίνονται προσπάθειες από της Υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου για την καταβολή των οφειλομένων μισθωμάτων.
Την Πέμπτη 26/02/2015 θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας σχετικά με τη συνέχιση των δρομολογίων του πλοίου».

Εντωμεταξύ, στην πρωινή εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα» φιλοξενήθηκε η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή, καθώς ο Άγιος Ευστράτιος, μετά την εξέλιξη αυτή και σε συνδυασμό με το δεξαμενισμό του πλοίο «Αιολίς», όλες αυτές τις ημέρες είναι αποκλεισμένος.

Η Δήμαρχος, αφού ανέφερε πως οι κάτοικοι του νησιού είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αποκλεισμούς, ανέφερε πως από την επικοινωνία που είχε ο Δήμος με τη ΝΕΛ πληροφορήθηκαν πως το πιο αισιόδοξο σενάριο αναφέρει την επαναδρομολόγηση του Ταξιάρχη στη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα από την ερχόμενη Παρασκευή και μετά.

Είδηση η οποία, τελικώς, επαληθεύτηκε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel