Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Αδιανόητο: Μητέρα σηκώνει από τα μαλλιά στον αέρα την 3χρονη κόρη της επειδή δεν βρίσκει το τάμπλετ της (video)
Αδιανόητο: Μητέρα σηκώνει από τα μαλλιά στον αέρα την 3χρονη κόρη της επειδή δεν βρίσκει το τάμπλετ της (video)
09.01.2018 | 06:52

Αδιανόητο: Μητέρα σηκώνει από τα μαλλιά στον αέρα την 3χρονη κόρη της επειδή δεν βρίσκει το τάμπλετ της (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο από την Αργεντινή που δείχνει μια μητέρα να χτυπάει ανελέητα την μόλις 3 ετών κόρη της την οποία κατηγορεί ότι ξέχασε που έβαλε το τάμπλετ.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά η μητέρα να χαστουκίζει το μικρό κορίτσι ενώ του φωνάζει «πού έβαλες το τάμπλετ; Εσύ το είχες τελευταία. Γιατί δεν θυμάσαι πού το έβαλες; Θα σε σκοτώσω».

Το 3χρονο κορίτσι στη θέα της έξαλλης μητέρας του βάζει τα κλάματα γεγονός που προκαλεί δεύτερο και πιο άγριο ξέσπασμα. Αυτή τη φορά η μητέρα-τέρας αρπάζει από τα μαλλιά το μικρό κορίτσι και το σηκώνει στον αέρα τραντάζοντάς το. 
Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ενός αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος δεν παρεμβαίνει ενώ βλέπει όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο παρενέβησαν - ευτυχώς - οι αρχές που απομάκρυναν την 3χρονη αλλά και τα δύο μικρότερα αδέρφια της και πλέον τη φροντίδα τους έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Όσο για τη μητέρα παραμένει άγνωστο αν τελικά συνελήφθη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Πηγή: protothema.gr

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;