Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Γ. Τζιάλλας στον FM 100: «Η κρίση του κορωνοϊού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το Βόρειο Αιγαίο» (audio)

banner roots

Φωτογραφία: Intime Φωτογραφία: Intime
17.06.2020 | 20:32

Γ. Τζιάλλας στον FM 100: «Η κρίση του κορωνοϊού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το Βόρειο Αιγαίο» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε, την Τρίτη (16/6), ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για θέματα τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας, ο οποίος, ως πρώην Γεν. Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού αλλά και ως εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, συνεργάζεται με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Τζιάλλας αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της φετινής τουριστικής περιόδου λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, όπως είπε, η κρίση αυτή μπορεί να αποτελέσει «μια μεγάλη ευκαιρία για το Βόρειο Αιγαίο».

Ανέλυσε με ποιους τρόπους τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρό brand name μετατρέποντας τα ποικίλα προβλήματά τους σε πλεονεκτήματα. Μάλιστα, έκανε λόγο για «συγκριτικό πλεονέκτημα» που αυτά διαθέτουν σε σχέση με άλλα νησιά, αφού όπως υποστήριξε «το Βόρειο Αιγαίο διαθέτει τα πάντα».

Τέλος, ο κ. Τζιάλλας σχολίασε και ανέλυσε εν γένει ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο του τουρισμού στη χώρα μας.

Ακούστε όλα όσα είπε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel