Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δουδωνής: «Ο διευθυντής του γραφείου Μητσοτάκη στη Βουλή παριστάνει τον εθελοντή και αμφισβητείται το πτυχίο του»

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Δουδωνής: «Ο διευθυντής του γραφείου Μητσοτάκη στη Βουλή παριστάνει τον εθελοντή και αμφισβητείται το πτυχίο του»
19.10.2026 | 17:26

Δουδωνής: «Ο διευθυντής του γραφείου Μητσοτάκη στη Βουλή παριστάνει τον εθελοντή και αμφισβητείται το πτυχίο του»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής Παναγιώτης Δουδωνής από τη Λήμνο όπου βρίσκεται για το ζήτημα της αμφισβήτησης του πτυχίου και του διορισμού του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, Μιχάλη Μπεκίρη.

Συγκεκριμένα ο κ Δουδωνής ανέφερε τα εξής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Νέο κρούσμα αριστείας στην κυβέρνηση! Μετά τον απόφοιτο του College of Southeastern Europe, έρχεται τώρα να αμφισβητηθεί το πτυχίο και ο διορισμός του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή, κ. Μπεκίρη. Η απάντησή του, ότι «είναι εθελοντής». Όπως δηλαδή κανείς είναι σε ένα φιλανθρωπικό σωματείο, όπως κάνει το αγαπημένο του σπορ, έτσι μπορεί να είναι και διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Τα συμπεράσματα στην κρίση σας».

 

{/source}

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel