Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θρήνος στη Λήμνο για τον πρόωρο χαμό του Χρήστου Ντίνου | Το «αντίο» του Νοσοκομείου και των συναδέλφων του
Θρήνος στη Λήμνο για τον πρόωρο χαμό του Χρήστου Ντίνου | Το «αντίο» του Νοσοκομείου και των συναδέλφων του
08.04.2026 | 19:22

Θρήνος στη Λήμνο για τον πρόωρο χαμό του Χρήστου Ντίνου | Το «αντίο» του Νοσοκομείου και των συναδέλφων του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η κοινωνία της Λήμνου και η οικογένεια του Γενικού Νοσοκομείου αποχαιρετούν τον 39χρονο Χρήστο Ντίνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα την Κυριακή 5 Απριλίου 2026. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στο νησί, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος, την ευγένεια και την πολυεπίπεδη κοινωνική του προσφορά.

Τόσο η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και το Σωματείο Εργαζομένων εξέδωσαν ανακοινώσεις, εξαίροντας την προσωπικότητα του συναδέλφου τους, ο οποίος πέρα από τα καθήκοντά του στο νοσοκομείο, δραστηριοποιούνταν ως εκπαιδευτής στη ΣΑΕΚ Λήμνου και συμμετείχε σε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Λήμνου (06/04/2026)

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου πληροφορηθήκαμε με βαθειά θλίψη ότι στις 05/04/2026 έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός μας συνάδελφος Χρήστος Ντίνος.

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στις καρδιές όλων μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος , τη συναδελφικότητα και την προσφορά του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Για το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΔΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Το Δελτίο Τύπου του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Λήμνου (08/04/2026)

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Με βαθιά οδύνη και ειλικρινή συντριβή, η Διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Νοσοκομείου αποχαιρετούμε σήμερα τον δικό μας Χρήστο.

Έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας αναπάντεχα και πρόωρα, σε ηλικία μόλις 39 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Χρήστος δεν ήταν για εμάς απλώς ο μάγειρας του νοσοκομείου. Ήταν το πρότυπο της ευγένειας, του φιλότιμου και της εργατικότητας. Με την καθημερινή του προσφορά, φρόντιζε με περισσή αγάπη τους ασθενείς μας, αποδεικνύοντας ότι η κουζίνα μπορεί να γίνει χώρος προσφοράς και ανθρωπιάς.

Η δράση του όμως ξεπερνούσε τα όρια του νοσοκομείου. Ως εκπαιδευτής στη ΣΑΕΚ Λήμνου, μετέδιδε με πάθος τις γνώσεις του, ενώ η κοινωνική του δραστηριότητα με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο τον καθιστούσε έναν ενεργό και πολύτιμο πολίτη του νησιού μας.

Η ευγένεια, το χαμόγελο και η διάθεσή του να βοηθά τους πάντες θα μας λείψουν αφάνταστα. Η απουσία του είναι αισθητή σε κάθε γωνιά του νοσοκομείου μας, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ κ.α.α. ΚΥΤΡΟΜΙΛΙΔΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel