Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη των μικρών του ΣΕΟ στο «Κτήμα Ήφαιστος» | Βόλτα με τα άλογα (+photos)
Επίσκεψη των μικρών του ΣΕΟ στο «Κτήμα Ήφαιστος» | Βόλτα με τα άλογα (+photos)
27.05.2014 | 18:32

Επίσκεψη των μικρών του ΣΕΟ στο «Κτήμα Ήφαιστος» | Βόλτα με τα άλογα (+photos)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Την περασμένη Κυριακή 25 Μαΐου, το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργάνωσε επίσκεψη στον ιππικό όμιλο στο «Κτήμα Ήφαιστος».

Τα 30 σχεδόν παιδιά με τη συνοδεία των γονέων και των κηδεμόνων τους, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα άλογα και φυσικά να παίξουν μαζί τους! Η εμπειρία ξεκίνησε με τους υπεύθυνους του ομίλου να δείχνουν στους μικρούς επισκέπτες πώς σελώνονται και καθαρίζονται τα άλογα, ενώ βέβαια δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν την καθιερωμένη βόλτα με αυτά μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτήματος.

Οι αντιδράσεις των παιδιών κατά τη συνεργασία τους με τους τετράποδους φίλους τους, ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ευχάριστες και θετικές, ενώ βέβαια δεν έλειψαν και ορισμένες αντιδράδεις φόβου από τους λιγότερο τολμηρούς!

Η μέρα συνεχίστηκε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως παιχνίδια, ζωγραφιές και όμορφες κατασκευές που άφησαν στα παιδιά τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα τα έκανε να θέλουν να επισκεφθούν ξανά το χώρο!

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018