Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έκλεψε τις εντυπώσεις «Το Βήμα της Λήμνου» με τη δημοσιογραφική ματιά των μαθητών του ΓΕΛ Μύρινας (audio)

banner roots

Έκλεψε τις εντυπώσεις «Το Βήμα της Λήμνου» με τη δημοσιογραφική ματιά των μαθητών του ΓΕΛ Μύρινας (audio)
08.06.2021 | 21:00

Έκλεψε τις εντυπώσεις «Το Βήμα της Λήμνου» με τη δημοσιογραφική ματιά των μαθητών του ΓΕΛ Μύρινας (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συγκίνηση και υπερηφάνεια ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα που κατέκλυσαν τους απανταχού Λημνιούς, όταν την Κυριακή 6 Ιουνίου πήραν στα χέρια τους την εφημερίδα «Το Βήμα της Λήμνου» με τη δημοσιογραφική υπογραφή των μαθητών του Γενικού Λυκείου Μύρινας.

Η σχολική εφημερίδα που ετοίμασαν με πολλή αγάπη και μεράκι οι μαθητές και επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου φιλοξενήθηκε ως ένθετο σε μία από τις μεγαλύτερες -πανελλαδικής εμβέλειας- εφημερίδες, «Βήμα της Κυριακής».

to vima tis limnou 1

Με άψογη αισθητική και έξυπνο, καλοδουλεμένο λόγο, οι μαθητές έγιναν για λίγο συντάκτες και ανέδειξαν ομορφιές, αξιοθέατα, ιστορικές στιγμές του νησιού καθώς και θέματα αλλά και προβληματισμούς της ηλικίας στην εποχή της πανδημίας.

to vima tis limnou 2

to vima tis limnou 3

to vima tis limnou 4

to vima tis limnou 5

Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ολοκλήρωσαν την άρτια δημοσιογραφική δουλειά των μαθητών του Γενικού Λυκείου Μύρινας που πραγματοποιήθηκε υπό τη σκέπη του Διευθυντή κ. Βασίλη Αρκά, των εκπαιδευτικών του σχολείου και της δημοσιογράφου κ. Μάρνυ Παπαματθαίου, που είχε τη γενική επιμέλεια του ένθετου.

Για την εμπειρία αυτή μίλησε στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου η κ. Ιουλία Λυγδά, φιλόλογος του Γενικού Λυκείου Μύρινας και μία εκ των εκπαιδευτικών που στήριξαν την προσπάθεια.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel