Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε του Τρεις Ιεράρχες
ikteo limnou
facebook seminaria
Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε του Τρεις Ιεράρχες
29.01.2021 | 22:59

Το Γυμνάσιο Μούδρου τίμησε του Τρεις Ιεράρχες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Το Γυμνάσιο Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης" τίμησε τους Πατέρες των Γραμμάτων με μια ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση, την οποία έκανε ακόμα λαμπρότερη η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ.κ. Ιεροθέου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

«Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά με ενθουσιασμό για το έργο και τα μηνύματα των Τριών Ιεραρχών και παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή κι ευαισθησία τις παρουσιάσεις και τις απαγγελίες τους. Υπεύθυνη της γιορτής η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Βράνα Τριανταφυλλιά, η οποία είχε δουλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους μαθητές όλων των τάξεων για το έργο των Τριών Ιεραρχών, τη σύνδεση Χριστιανισμού κι Ελληνισμού και τα νεότερα διδάγματα που έχουμε λάβει από την προσφορά των Αγίων προσωποποιημένα σε σύγχρονες δράσεις όπως του Αναστασίου Αλβανίας, της "Κιβωτού του κόσμου" και του πατέρα Αντώνιου κτλ.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με ύμνους με την εξαιρετική βυζαντινή του παιδεία ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Ζαφείρης Παντελής. Κοντά μας βρέθηκε και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης των Θεολόγων Βορείου Αιγαίου, κ. Ματθαίου Νικόλαος, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη γιορτή και αντάλλαξε θερμές ευχές με το σεβασιώτατο, όπως επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ζαΐμη-Αγέρα Χριστίνα, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Οι Τρεις Ιεράρχες σκόρπισαν στην Παιδεία φως, όπως τόνισε τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και η κ. Βράνα, κι αυτό το φως καλούμαστε όλοι να κρατήσουμε ζωντανό», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018