Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ορίστηκαν καταλύματα καραντίνας στη Λήμνο | Η λίστα του υπουργείου Τουρισμού

the roots web banners 06

Ορίστηκαν καταλύματα καραντίνας στη Λήμνο | Η λίστα του υπουργείου Τουρισμού
26.06.2020 | 20:27

Ορίστηκαν καταλύματα καραντίνας στη Λήμνο | Η λίστα του υπουργείου Τουρισμού

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Υπουργική απόφαση για τα τουριστικά καταλύματα ανακοίνωσε το υπουργείου Τουρισμού, με την οποία δημοσιοποιείται η λίστα με τα καταλύματα τα οποία μισθώνονται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

Σημειώνεται ότι στη Λήμνο ορίστηκαν 14 δωμάτια για αυτόν τον σκοπό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos FM 100, πρόκειται για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΣΤΡΑΚΙ» στη Μύρινα.

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με την δημοσίευση της παρούσας αίρεται για τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες ή νησιά, η υποχρεωτικότητα του στοιχείου Πρωτοκόλλου Κ του Παραρτήματος I της υπ’ αρ. 1881/29.05.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Β’2084), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’αρ. 8958/15.06.2020 (Β’2370) και υπ'αρ. 9418/23.06.2020 (Β'2498) όμοιες Αποφάσεις.

Δείτε τη λίστα εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel