Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)

the roots web banners 06

Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)
03.02.2020 | 18:49

Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Παναγίας Τσας» πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η κοπή της βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος είχε αναλάβει τη διοργάνωση της επιτυχούς εκδήλωσης, στην οποία έδωσε το «παρών» ο πρόεδρός του κ. Δημήτρης Αχιλαδέλλης, η Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Φαρμάκη καθώς και άλλα μέλη του συμβουλίου.

Την όμορφη βραδιά τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου κ. Βαγγέλης Χριστοφιδέλλης, ο πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μοσχάκης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Ελεονώρα Γεώργα, ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχος κ. Γιώργος Βακλατζής, ιερέας ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λήμνου και ο επίτιμος πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Θεόδωρος Μπαβέας.

 

Φωτογραφίες: Μαρία Ρούσσου – Ελεονώρα Γεώργα

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel