Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΕΣ Λήμνου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων εθελοντών

banner roots

ΕΕΣ Λήμνου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων εθελοντών
30.09.2022 | 12:27

ΕΕΣ Λήμνου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων εθελοντών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εγγραφή-εκπαίδευση νέων Εθελοντών Τομέα Υγείας-Νοσηλευτικής, που θα δημιουργηθεί από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσής του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από τους εθελοντές του που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Στα πλαίσια ανανέωσης της στελέχωσης των εθελοντικών τμημάτων, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ. απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ως εθελοντές προκειμένου να συμμετέχουν στο νέο τμήμα – τάξη εκπαίδευσης Εθελοντών – Εθελοντριών, Τμήμα νοσηλευτικής, που θα δημιουργηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι – ες θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης 40 ωρών, και θα πιστοποιηθούν ως εθελοντές/ εθελόντριες του Ε.Ε.Σ, Τομέα Υγείας, Τμήμα νοσηλευτικης.

Δηλώσεις – Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές κάθε Τρίτη, και Πέμπτη, 10 π.μ. έως 12 μ.μ. στο κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο, του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ε.Ε.Σ., που στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου.

Μπορείτε να συμπληρώνετε και ηλεκτρονικά την αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο και θα σας ειδοποιήσουμε όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχής και καθοριστεί το τελικό πρόγραμμα:

https://forms.gle/bUo2cAWfE2HQdaMT6

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί ικανός αριθμός δηλώσεων συμμετοχής, θα δημιουργηθεί νέο τμήμα – τάξη, σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και τις διαδικασίες του ΕΕΣ.            

Τηλέφωνο επικοινωνίας, εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχών:

6978954573 (Βότση Ειρήνη)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το