Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μούδρος: Με επιτυχία η συνάντηση-συζήτηση "Δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά. Αξιολόγηση και Παρέμβαση"

the roots web banners 06

Μούδρος: Με επιτυχία η συνάντηση-συζήτηση "Δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά. Αξιολόγηση και Παρέμβαση"
25.11.2019 | 13:48

Μούδρος: Με επιτυχία η συνάντηση-συζήτηση "Δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά. Αξιολόγηση και Παρέμβαση"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η συνάντηση-συζήτηση με θέμα: Δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά. Αξιολόγηση και Παρέμβαση, από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μούδρου.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των γονέων ήταν μεγάλη και συζητήθηκαν πολλοί προβληματισμοί των παρευρισκομένων
Το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μούδρου, τις ομιλήτριες και όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel