Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όταν τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα: Μικρά κορίτσια στη Λήμνο άφησαν τη βόλτα τους για να καθαρίσουν το παλιό λιμάνι! (photos)
Όταν τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα: Μικρά κορίτσια στη Λήμνο άφησαν τη βόλτα τους για να καθαρίσουν το παλιό λιμάνι! (photos)
18.11.2019 | 19:52

Όταν τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα: Μικρά κορίτσια στη Λήμνο άφησαν τη βόλτα τους για να καθαρίσουν το παλιό λιμάνι! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο εθελοντισμός είναι η ύψιστη ενέργεια προσφοράς και όταν γίνεται πράξη από μικρά παιδιά, τότε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/11), τέσσερα νεαρά κορίτσια στη Λήμνο, προτίμησαν να κάνουν πέρα την ξεγνοιασιά της ημέρας, σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν εθελοντικά το παλιό λιμάνι της Μύρινας!

Το αποτέλεσμα; Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες* που ακολουθούν, τα κορίτσια «όργωσαν» την περιοχή και κατάφεραν να γεμίσουν αρκετές σακούλες απορριμμάτων!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους εικόνες δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Μπράβο σας, κορίτσια!

* Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης από τους γονείς.

 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018