Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μανωλόπουλος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Παντελή Μπούμπουρα και στον εκπληκτικό κόσμο μας»

banner roots

Μανωλόπουλος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Παντελή Μπούμπουρα και στον εκπληκτικό κόσμο μας»
16.11.2019 | 20:52

Μανωλόπουλος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Παντελή Μπούμπουρα και στον εκπληκτικό κόσμο μας»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στον Παντελή Μπούμπουρα και στον κόσμο του Ηφαίστου αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας της Λήμνου επί του Άρη, ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και τον δάσκαλο, γιατί για μένα είναι δάσκαλος, τον κ. Σούλη Μαρκόπουλο. Το δεύτερο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι αυτή τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε -πέρα από τον κόσμο μας, που ήταν πάλι εκπληκτικός- στον κ. Παντελή Μπούμπουρα, γιατί ενώ ήταν μαζί μας μέχρι προχθές για να μας εμψυχώσει, έπρεπε να φύγει για επαγγελματικούς λόγους. Ήθελε τόσο πολύ να είναι εδώ μαζί μας. Γι αυτό η νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Πιστεύω ότι θα χαρεί πολύ.

Δεν είναι κρυφό να πούμε ότι ο Άρης περνάει μια δύσκολη περίοδο, με πολλά προβλήματα. Έφυγε κι ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Κάποιοι θα πουν ότι αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας, κάποιοι θα πουν ότι μπαίνει το "πρέπει" για εμάς. Νομίζω ότι σε αυτό το "πρέπει" ανταποκριθήκαμε πλήρως. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα, τον τελειώσαμε ανάλογα. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου και γι αυτό καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Τώρα αν κρίνει κάποιος ότι ήταν εύκολη νίκη, θα πω ότι ήμασταν σοβαροί για σαράντα λεπτά και γι αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν ήταν μια κακή παρένθεση τα προηγούμενα παιχνίδια, με τις τέσσερις ήττες: «Όλοι κρίνουν με βάση την περσινή σεζόν, αυτό πάει, τελείωσε. Ήταν κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη η φετινή, θα το δούμε στο τέλος. Χάσαμε από το Λαύριο στο τέλος, από τον Προμηθέα που είναι καλή ομάδα εντός έδρας δύσκολα, χάσαμε γιατί δεν παίξαμε καλά εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια, παίζουν κι οι άλλοι. Μην συγκρίνουμε με την περσινή σεζόν. Αν το κάνουμε, θα το κάνουμε στο τέλος. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή σεζόν. Δεν θα έλεγα ότι ήταν παρένθεση ό,τι προηγήθηκε, απλά δεν παίξαμε καλά εμείς, κέρδισαν οι αντίπαλοι».

Για το κομμάτι των προσαρμογών στο παιχνίδι: «Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές στην αρχή της χρονιάς είναι η χημεία, ποιοι πρέπει να παίζουν κάθε στιγμή. Είμαστε ακόμη στην εκκίνηση της σεζόν. Όλοι ψάχνονται, όλοι οι προπονητές. Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται χρόνος, για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία για σαράντα λεπτά. Για μένα, μπορούν και θέλω να σουτάρουν όλοι, εφόσον είναι ελεύθεροι. Όλοι είναι καλοί σουτέρ και τους πιστεύω. Αυτό έχει σημασία. Αν τους πιστεύω εγώ, θέλω να σουτάρουν. Αν δεν σουτάρουν, θα τους βγάλω έξω».

Όσον αφορά την εθελοντική αιμοδοσία που συμμετείχε ο Ήφαιστος Λήμνου, είπε πως «είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τη Λήμνο».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη του. Ήταν πιο καλή ομάδα από την αρχή, επέβαλε τον δικό της ρυθμό, έπαιξε σκληρή άμυνα, μας έβγαλε τελείως έξω από τον ρυθμό, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην μεταφορά της μπάλας από τη μια πλευρά στην άλλη. Κάναμε πολλά λάθη που τα μετέτρεψαν οι αντίπαλοι σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Όταν παίζεις σε μια έδρα με μια καλή ομάδα όπως ο Ήφαιστος φυσιολογικό είναι, αν κάνεις τέτοια λάθη να μην μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα.

Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα είναι ότι η διάθεση που βγάλαμε στο γήπεδο δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν είχε διάθεση η ομάδα. Δεν μπορέσαμε να παλέψουμε στις φάσεις. Φαινόταν η αντίπαλη ομάδα πολύ πιο δυνατή και αυτό δημιουργεί προβλήματα και στα επόμενα παιχνίδια, ως προς την αντιμετώπισή τους.

Ήταν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μια συγγνώμη απ’ όλο τον κόσμο του Άρη. Είναι μια ομάδα που είχε επιτυχίες στο παρελθόν, έχει ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά τουλάχιστον αυτοί που παίζουν θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση ώστε να φανούν πιο ανταγωνιστικοί».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel