Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενημέρωση Επάρχου στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους Λήμνου | «Κοινός στόχος η πρόοδος του νησιού»

the roots web banners 06

Ενημέρωση Επάρχου στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους Λήμνου | «Κοινός στόχος η πρόοδος του νησιού»
23.08.2019 | 14:59

Ενημέρωση Επάρχου στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους Λήμνου | «Κοινός στόχος η πρόοδος του νησιού»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ενημέρωση – συνάντηση των απερχόμενων και των νέων περιφερειακών συμβούλων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Επαρχείο του νησιού, μετά από πρόσκληση του Έπαρχου Λήμνου Βαγγέλη Γιαρμαδούρου.

Στη συνάντηση συμμετείχε, ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης, ο κατά πάσα πιθανότητα νέος Έπαρχος Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός και η νέα Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγδαληνή Τούφου. Από τη συνάντηση απουσίαζε η Δέσποινα Κατσανέρη λόγω υποχρεώσεων.

Την ενημέρωση ξεκίνησε ο κ. Γιαρμαδούρος ο οποίος και έκανε ένα μικρό απολογισμό, για όλα όσα έχουν γίνει στο νησί τα τελευταία 5 χρόνια από την παράταξη της κ. Καλογήρου και ανέφερε όσα αφήνει η απελθούσα Περιφερειακή Αρχή ως παρακαταθήκη στην επόμενη.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος επίσης ανέφερε τα όσα έγιναν από τη δική του πλευρά για το νησί της Λήμνου και ξεκαθάρισε, διαψεύδοντας όλα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, ότι όπου του ζητηθεί η βοήθεια θα είναι παρών.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Βλάττας, ο οποίος δήλωσε πως θα επιδιώξει να έχει καλή συνεργασία με τους συνάδερφους τους συμβούλους και πως θεωρεί ότι όλοι τους θα παλέψουν για την πρόοδο και την ευημερία του νησιού.

Τέλος το λόγο πήρε η κ. Τούφου, η οποία ζήτησε διευκρινήσεις για τα όσα νωρίτερα είχε παρουσιάσει ο κ. Γιαρμαδούρος.

Στόχος όλων, η συγκράτηση και γιατί όχι η αύξηση του ποσοστού της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια προς το νησί της Λήμνου, ποσοστό που σήμερα αγγίζει το 20%.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, θα βρεθούν τέλος του μήνα στη Λέσβο όπου και θα ορκιστούν και αμέσως μετά θα παραβρεθούν στο πρώτο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο κ. Βλάττας αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του, στις 4 Σεπτεμβρίου, αφού θα έχει επιστρέψει από τη Λέσβο, όπου πραγματοποιήσει μια σειρά από επαφές και συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους στη νέα Περιφερειακή Αρχή.

Βίντεο σε λίγη ώρα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το