Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΠΟΕΔΗΝ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου
ΠΟΕΔΗΝ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου
09.05.2019 | 19:15

ΠΟΕΔΗΝ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Της Παναγιώτας Καρλατήρα

Τον τρόπο διοίκησης του αναπληρωτή διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καταλογίζοντας του αυθαίρετη και προκλητική συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου είναι γιατρός, ακτινολόγος, του νοσοκομείου και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας. Το Σωματείο των Εργαζομένων του οποίου τις αναφορές επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, υποστηρίζει πως αναπληρωτής αντί να ασχολείται με τα προβλήματα του νοσοκομείου, επί της ουσίας τα προκαλεί ο ίδιος με τη συμπεριφορά του. Καταγγέλλουν συγκεκριμένο περιστατικό σε βάρος νοσηλεύτριας, την οποία ο ίδιος ζητεί να μετακινηθεί στο Ακτινολογικό τμήμα, κατά παράβαση της διαδικασίας, που ορίζει ότι πρέπει να έχει γίνει σχετική εισήγηση από τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίσης πως ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας προσπάθησε να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των εργαζομένων ΑΜΕΑ του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται, πάντως, για τον «αναπληρωτή διοικητή του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", ακολουθεί τα βήματα του Προϊσταμένου Αν. Υπουργού, που τον καλύπτει στις ενέργειες».

(Πηγή: protothema.gr)

Αναλυτικά, η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Διοικητής «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου, που καταγγέλλει τον τσαμπουκά Διοικητή του Νοσοκομείου που συμπεριφέρεται με απαράδεκτο τρόπο στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου χωρίς να σέβεται τις νόμιμες διαδικασίες καθώς και τις εισηγήσεις των υπηρεσιών.

Επιπλέον προσπάθησε να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των εργαζομένων ΑΜΕΑ του Νοσοκομείου.

Ο κος Διοικητής του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ακολουθεί τα βήματα του Προϊσταμένου Αν. Υπουργό, που τον καλύπτει στις ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                      ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018