Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος ως νέος προορισμός για διακοπές στα ρουμανικά ΜΜΕ (video)
Φωτογραφία: Romania TV Φωτογραφία: Romania TV
28.06.2018 | 20:14

Η Λήμνος ως νέος προορισμός για διακοπές στα ρουμανικά ΜΜΕ (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την εμφάνισή τους έκαναν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας των φορέων της Λήμνου για την τουριστική προώθηση του νησιού στη ρουμανική αγορά.

Σύμφωνα με στοιχεία από το γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία, τα οποία έκανε γνωστά η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, η Λήμνος προβάλλεται ήδη στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης ως νέος ελληνικός τουριστικός προορισμός (δείτε εδώ και εδώ σχετικά δημοσιεύματα).

Μάλιστα, το Romania TV, το νούμερο ένα αμιγώς ειδησεογραφικό κανάλι, με περίπου 550.000 τηλεθεατές, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τη Λήμνο ως έναν νέο προορισμό για τους Ρουμάνους, με περισσότερες από 100 παραλίες, πλούσια γαστρονομία, μεγάλη ιστορία και αξιοθέατα, όπως επίσης και καλά ξενοδοχεία.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Επιπλέον, υπήρξε μια σειρά από δημοσιεύματα σε διάφορα media της χώρας από τον Zaharia Dragos και τη διάσημη entertainer Olga Balan.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου Στέλιος Μάντζαρης εξέδωσε επιστολή στην οποία αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνάδερφους [Evgatis Hotel (Εβγάτης), Hotel "To Kyma" (Μούδρος), Hotel "Ήφαιστος" (Μύρινα), Varos Village Traditional Hotel (Βάρος)], καθώς και μια σειρά ακόμα επιχειρηματιών του νησιού (Petrides Tours, Εστιατόριο "Το Φλωμάρι", Εστιατόριο "Περί Ανέμων" κ.α.), "Λήμνος Τουριστική" ΑΜΚΕ, Εμπορικός Σύλλογος Μύρινας, που όλοι μαζί σε στενή συνεργασία βοηθήσαμε να επιτύχει το εγχείρημα, που όλοι είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχει στο σκοπό του που είναι η αναγνωρισιμότητα του νησιού μας στην Ρουμάνικη Αγορά.

Και βεβαίως τη θερμή και αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΤ της Ρουμανίας καθώς και το γραφείο τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μέσα στους επόμενους 2 μήνες πρέπει να δουλέψουμε την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς στο επίπεδο της προβολής των επιχειρήσεών μας και του νησιού μας. Η συνεισφορά στην προετοιμασία αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική από όλους, και σε όλα τα επίπεδα (χρηματικής συνεισφοράς αλλά και ιδεών στοιχειοθετημένων, για το καλό όλων μας)».

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018