Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος «αγκάλιασε» τη Ρεγκάτα Φιλίας (photos)

banner roots

Η Λήμνος «αγκάλιασε» τη Ρεγκάτα Φιλίας (photos)
03.07.2017 | 19:05

Η Λήμνος «αγκάλιασε» τη Ρεγκάτα Φιλίας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 2 Ιουλίου, στο παλιό λιμάνι της Μύρινας μπροστά στο Δημαρχείο, η εκδήλωση υποδοχής της Ρεγκάτας Φιλίας 2017, τα σκάφη της οποίας έφθασαν από τη Θάσο στη Λήμνο το Σάββατο 1η  Ιουλίου.

Τη Ρεγκάτα Φιλίας 2017 συνδιοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, με τη συμμετοχή σκαφών και πληρωμάτων από πέντε χώρες: την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Ρεγκάτας Φιλίας κ. Μιχάλης Παυλίδης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τοπικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στον Ρωμέικο Γιαλό το πρωί του Σαββάτου.

Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Νικόλαος Μοσχάκης, ο Λιμενάρχης Μύρινας Πλωτάρχης Γ. Αρβανίτης, ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Νικόλαος Μαρινάκης και ο Ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Φαίδων Ζαχαριάδης απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος προσέφερε αναμνηστικά στους εκπροσώπους των διοργανωτών, κ. Ευστάθιο Σοφίτση από τον ΟΘΑ Καβάλας και κ. Δουρτμέ από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία με νησιώτικα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ από νωρίς το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου πραγματοποίησε έκθεση τοπικών προϊόντων στον χώρο του παλαιού λιμανιού.

Ο Δήμος Λήμνου σε μήνυμά του ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άριστη συνεργασία και την επιλογή της Μύρινας ως ενδιάμεσου σταθμού της Ρεγκάτας Φιλίας, όλους τους συμμετέχοντες, το Λιμεναρχείο Μύρινας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου για τη συμβολή τους στην επιτυχή υποδοχή και φιλοξενία των σκαφών στον παλιό λιμένα της Μύρινας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου για την έκθεση λημνιακών προϊόντων και όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων που πλαισίωσαν την Ρεγκάτα Φιλίας 2017.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το