Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εγκατάσταση δεκτών αεροναυτιλίας στη Λήμνο | Ενημέρωση εχθές στους κατοίκους της Παναγιάς
Εγκατάσταση δεκτών αεροναυτιλίας στη Λήμνο | Ενημέρωση εχθές στους κατοίκους της Παναγιάς
20.02.2015 | 10:35

Εγκατάσταση δεκτών αεροναυτιλίας στη Λήμνο | Ενημέρωση εχθές στους κατοίκους της Παναγιάς

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την εγκατάσταση 2 δεκτών αεροναυτιλίας σχεδιάζει να τοποθετήσει στην Παναγιά η αρμόδια Υπηρεσία, με τους εκπροσώπους της να επισκέπτονται εχθές τη Λήμνο, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους του χωριού.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, παρουσία κατοίκων αλλά και των Αντιδημάρχων Λήμνου, Σαράντη Πανταζή και Στέφανου Σαρρή.

Οι εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Αεροναυτιλίας, αφού ανέφεραν την υψίστης εθνικής σημασίας εγκατάσταση των δεκτών, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους παρευρισκόμενους πως δεν πρόκειται για πομπό ή ραντάρ, όπως είχε τοποθετηθεί κατά το παρελθόν δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής, αλλά για απλούς δέκτες και μάλιστα υποσχέθηκαν πως ο πλήρης φάκελος με όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα φτάσει σύντομα στα χέρια τους προς μελέτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιοι δέκτες έχουν ήδη εγκατασταθεί στη Θάσο και με την τοποθέτηση τους στη Λήμνο θα καλυφτεί πλήρως η καταγραφή της κίνησης των αεροσκαφών που πετούν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018