Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αθανασίου: «Αστειότητες τα όσα μου καταλογίζουν» (mp3)
Αθανασίου: «Αστειότητες τα όσα μου καταλογίζουν» (mp3)
27.01.2015 | 14:48

Αθανασίου: «Αστειότητες τα όσα μου καταλογίζουν» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πρώτος σε σταυρούς ήρθε στη Λήμνο, αλλά και στο νομό, ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, και βουλευτής πια Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων Βουλευτικών Εκλογών.

Ο κ. Αθανασίου, βρέθηκε στο στόχαστρο, των κομματικών του αντιπάλων αλλά και των συνυποψήφιων του, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, καταλογίζοντας του παλαιοκομματικές τακτικές, εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων αλλά και νοθεία αποτελεσμάτων σε εκλογικό τμήμα χωριού της Λέσβου.

Ο κ. Αθανασίου, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα», έδωσε την δική του εκδοχή για την αποδοχή που του επιφύλαξαν οι ψηφοφόροι και χαρακτήρισε «αστειότητες» τα όσα του καταλογίζουν.

Παράλληλα ο βουλευτής της Ν.Δ στο νομό, σχολίασε την επόμενη μέρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών αναφέροντας πως για τον ίδιο το επόμενο διάστημα θα είναι καταστροφικό για τη χώρα, ενώ λίγο αργότερα μας αποκάλυψε, ότι μετά από δική του παρέμβαση, εξασφαλίστηκε το κονδύλι προκειμένου το λιμάνι της Μύρινας να αποκτήσει πύλη εισόδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ακούστε τα όσα δήλωσε στον Fm 100 ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018