Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος στους δημοφιλέστερους προορισμούς από Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Η Λήμνος στους δημοφιλέστερους προορισμούς από Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου
27.10.2026 | 09:08

Η Λήμνος στους δημοφιλέστερους προορισμούς από Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μπορεί η φετινή 28η Οκτωβρίου να πέφτει Τετάρτη, και να μην προσφέρει έτοιμο τριήμερο, οι ταξιδιώτες όμως βρίσκουν τον τρόπο για μια σύντομη απόδραση!

Ανάμεσα, λοιπόν, στους δημοφιλέστερους προορισμούς από και προς τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και η Λήμνος, σύμφωνα με δημοσίευμα του ertnews.gr για την αεροπορική κίνηση των ημερών.

Το νησί περιλαμβάνεται στις κορυφαίες επιλογές του δικτύου εσωτερικού της Aegean από τη βάση της Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Μυτιλήνη, το Ηράκλειο, την Κω και την Καλαμάτα.

Η μέση πληρότητα στο σύνολο του δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού της Aegean προσεγγίζει το 85%. Οι αναχωρήσεις συγκεντρώθηκαν κυρίως στις 24–25 Οκτωβρίου, με τις επιστροφές να κορυφώνονται ανήμερα της επετείου.

Από την Αθήνα, στις δημοφιλέστερες επιλογές εσωτερικού συγκαταλέγονται η Σητεία, τα Κύθηρα, η Ικαρία, η Λέρος και η Κάρπαθος. 

Στη SKY express, η Ρόδος και η Σαντορίνη προηγούνται στις κρατήσεις εσωτερικού, ενώ ακολουθούν τα Χανιά, το Ηράκλειο και η Μυτιλήνη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel