Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μύρινας δίνει τον τόνο: «Αγάπα το περιβάλλον. Περιβάλλει ό,τι αγαπάς» (photos)
Το Γυμνάσιο Μύρινας δίνει τον τόνο: «Αγάπα το περιβάλλον. Περιβάλλει ό,τι αγαπάς» (photos)
12.11.2014 | 11:29

Το Γυμνάσιο Μύρινας δίνει τον τόνο: «Αγάπα το περιβάλλον. Περιβάλλει ό,τι αγαπάς» (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Οι μαθητές του Γυμνασίου Μύρινας συνδύασαν εχθές την καθιερωμένη εκδρομή τους με μια πολύ όμορφη και χρήσιμη κίνηση, δίνοντας τον τόνο σε μια διαρκή καμπάνια που θα πρεπε να ορίζει την καθημερινότητα μας στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα παιδιά, λοιπόν, με πρωτοβουλία του διευθυντή του Γυμνασίου Μύρινας κ. Ρόκκου πραγματοποίησαν καθαρισμό της ακτής στην περιοχή "Ελβετικά". Τα ευρήματα κι αυτή τη φορά αποκαλυπτικά της αδιαφορίας μας. Πλαστικά ποτήρια, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, τενεκεδάκια, σπασμένες πλαστικές καρέκλες "κοσμούσαν" την παραλία και πλαστικές σακούλες μέσα στη θάλασσα.

Τα παιδιά, "έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στον άνισο αγώνα διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντός", όπως γράφουν τα ίδια και εμείς ελπίζουμε ότι θα δώσουν το καλό παράδειγμα στους μεγαλύτερους.


 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018