Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Τα βήματα του θρυλικού Moonwalk!
Τα βήματα του θρυλικού Moonwalk!

Τα βήματα του θρυλικού Moonwalk!

Η παραμονή στο σπίτι μπορεί να μας κάνει να ανακαλύψουμε ταλέντα και δραστηριότητες που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι πρότινος. Μια διαφορετική και ευχάριστη δραστηριότητα που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις είναι ο χορός.

Το moonwalk είναι ένας χορός που μας προκαλεί θαυμασμό και ενώ φαινομενικά είναι δύσκολος αποτελείται από μερικά μόνο βήματα που απαιτούν συγχρονισμό.

Βασικό στοιχείο για ένα πετυχημένο moonwalk είναι να φορέσετε κάλτσες, μειώνοντας την τριβή με το έδαφος, και να σταθείτε σε μια λεία επιφάνεια, όπως το πάτωμα ή τα πλακάκια. Στη συνέχεια πρέπει να τοποθετήσετε το ένα πόδι ελαφρώς μπροστά από το άλλο με μεταξύ τους απόσταση μερικά εκατοστά. Στη συνέχεια σηκώνετε τη φτέρνα στο πίσω πόδι και στο σημείο αυτό «γλιστράτε» το πόδι που βρίσκεται μπροστά ώστε να περάσει πίσω από το άλλο.

Έπειτα πατάτε όλο το πόδι που είχατε σηκώσει προηγουμένως και ταυτόχρονα σηκώνετε τη φτέρνα από το άλλο.

Αυτά είναι τα βήματα του moonwalk, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές επαναλήψεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
26.03.2020 | 08:30

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018