Το Βίντεο της ημέρας

Τι μας κάνει ευτυχισμένους και υγιείς στη ζωή μας; Αν θεωρείτε ότι είναι η φήμη και το χρημα, δεν είστε οι μόνοι. Σύ,φωνα με τον ψυχίατρο Robert Waldinger, κάνετε λαθός. Ως ο διευθυντής μιας 75χρονης μελέτης για την ανάπτυξη των ενηλίκων, ο Waldinger έχει μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε δεδομένα σε δεδομένα σχτικά με την αληθινή ευτυχία και ικανοποιήση. Στην ομιλία αυτή, μοιράζεται τρία σημαντικά διδάγματα που αντλήθηκαν από τη μελέτη, καθώς και κάποια πρακτική θυμοσοφία για το πως να οικοδομήσουμε μια μικρά και ικανοποιητική ζωή.

πάρχουν τόσα έξυπνα tricks τα οποία μας δημιουργούνε οπτικές ψευδαισθήσεις, που όταν συνειδητοποιούμε το τι έγινε και φυσικά το ότι δεν ήταν κάποιο μαγικό κόλπο, αρχίζουμε να χάνουμε την εμπιστοσύνη που έχουμε στα ίδια μας τα μάτια!

χουν κυκλοφορήσει πολλά τέτοιου είδους βιντεάκια. Ένα τέτοιο μοναδικό παράδειγμα θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, όπου η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την τεχνολογία συντέλεσαν στο να έχουμε αυτές τις τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες.

Δες το βίντεο όπου μας δείχνουν το για ποιόν λόγο τα βλέπουμε εμείς με διαφορετικό τρόπο και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα!

Η υποδοχή της νέας χρονιάς μπορεί να είναι "διαφορετική" από άλλες, όμως, παρέμεινε αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Απολάυστε τους εορτασμούς και τα πυροτεχνήματα καθώς ο πλανήτης υποδέχτηκε το 2021.

Η Sam, ένα 8χρονο κορίτσι με ισχυρή θέληση, δεν ζητά τίποτα παραπάνω από λίγο χρόνο με την οικογέννεια της. Αυτές τις γιορτές ανακαλύπτει την πραγματική έννοια του "μαζί"

Ο κορονοϊός δεν φαίνεται να σταματά το πνέυμα των χριστουγέννων στη Βραζιλία!
Μια μαγική χριστουγεννιάτικη πόλη που οι επισκέπτες μπορούν να τη θαυμάσουν μέσα από το αυτοκίνητο τους.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το παρακάτω βίντεο μας δείχνει 10 όμορφες δημιουργίες για το σπίτι που μπορούν να κάνουν το πνέυμα των γιορτών ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Οι βιβλιοθήκες πάντοτε ήταν και παραμένουν παραμυθένια μέρη. Είναι γεμάτες με ιστορίες και νέες ιδέες που απλά περιμένουν κάποιον να τις ανακαλύψει. Ακόμη κι αν δεν είστε στην κατάλληλη διάθεση για να διαβάσετε, οι βιβλιοθήκες πάντοτε θα αποτελούν ένα υπέροχο, άνετο και αρκετά ήσυχο μέρος για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Αυτά τα κτήρια δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλα και ακριβά αλλά είναι υπέροχα και μπορούν να γίνουν από το τίποτα.

Μια ενότητα που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν έχει να κάνει με τα περίεργα βιβλία. Πολλές πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες διαθέτουν ένα χώρο αφιερωμένο σε σπάνια και ιστορικά βιβλία με πολύ μεγάλη σημασία.

Το πανεπιστήμιο Cornell διαθέτη μια αξιόλογη βιβλιοθήκη και ο υπεύθυνος βιβλιοθηκάριος παρουσιάζει σε ένα εξαιρετικό βίντεο αυτό που ονομάζεται «fore-edge painting.» Αν δεν έχετε δει ποτέ ξανά ένα παρόμοιο βιβλίο με αυτό το μοναδικό στυλ σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018