Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Γιατί η αγάπη... παίζει ρόλο

the roots web banners 06

Γιατί η αγάπη... παίζει ρόλο

Γιατί η αγάπη... παίζει ρόλο

Γνωρίστε την Σπίριτ Γκόλντεν Χαρτ, ένα σκυλάκι της ράτσας πίτμπουλ, που βρέθηκε από τους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, στους δρόμους της περιοχής. Το πλάσμα ήταν τόσο πεινασμένο, που ζούσε με δυσκολία. «Απείχε λίγες ώρες από τον θάνατο, με τα μεγάλα τσιμπούρια να τρέφονται από το σώμα της και τα παράσιτα να βρίσκονται στις ανοιχτές της πληγές», αναφέρει η οργάνωση διάσωσης Ghetoo.

«Την ονομάσαμε Πνεύμα της Χρυσής Καρδιάς (μπορείτε να εντοπίσετε τη χρυσή καρδιά στο σώμα της), γιατί γνωρίζαμε ότι ήταν δυνατή». Οι διασώστες την μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο, όπου ξεκίνησε η θεραπεία της. Σύντομα ανακάλυψαν πως το τετράποδο υπέφερε από πολυαρθρίτιδα, ακολούθησαν πυρετοί και πρησμένες αρθρώσεις.

«Αφότου έλαβε μεγάλη ποσότητα υγρών ενδοφλέβια, έκανε μεταγγίσεις αίματος και νοσηλεύτηκε για πολλές μέρες, ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων ανέβηκε και το επίπεδο της πρωτεΐνης σταθεροποιήθηκε». Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο σκύλος ζύγιζε περίπου 21 κιλά, τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος ήταν πολύ καλά και σταματούσε να λαμβάνει στεροειδή.

Η ανθρώπινη μητέρα που την υιοθέτησε, την λατρεύει. Αναφέρει πως έχει γίνει μια «παχουλή τεμπελίτσα» και αξίζει μια άνετη ζωή. Εμείς είμαστε σίγουροι πως αξίζει το καλύτερο.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
24.04.2017 | 08:56

stenos400x400

Digilust banner