Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Υγεία>>Μοιραστείτε την εικόνα: Αυτά τα 12 λεμόνια σώζουν ζωές γυναικών (photo + video)
ikteo limnou
Μοιραστείτε την εικόνα: Αυτά τα 12 λεμόνια σώζουν ζωές γυναικών (photo + video)
19.01.2017 | 20:26

Μοιραστείτε την εικόνα: Αυτά τα 12 λεμόνια σώζουν ζωές γυναικών (photo + video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Υγεία

Αποπροσανατολιστικό, ανεύθυνο και επικίνδυνο χαρακτηρίζει μια Βρετανή τον τρόπο με τον οποίο το σύγχρονο μάρκετινγκ επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Η Έριν Σμιθ Τσίζε είναι η ίδια καρκινοπαθής και αποφάσισε να κοινοποιήσει και να μοιραστεί με τον κόσμο των social media μια φωτογραφία που κατά την απόψή της απεικονίζει χωρίς να εξωραΐζει τα συμπτώματα μιας ασθένειας που μπορεί να νικηθεί με έγκαιρη διάγνωση. Αυτά τα κατακίτρινα λεμόνια της Έριν δείχνουν τα συμπτώματα, τα εξογκώματα και τα κρυφά σημάδια της νόσου. Απεικονίζουν τις 12 αλλαγές στο στήθος μιας γυναίκας που μπορεί να προκαλέσει ο καρκίνος του μαστού.


Αυτά τα 12 λεμόνια σώζουν ζωές γυναικών
«Κάποτε κάποιος κοινοποίησε μια φωτογραφία του πώς μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος του μαστού και όχι του πώς τον αισθάνεται μια γυναίκα. Το Δεκέμβριο του 2015 είδα μια τέτοια φωτογραφία και αμέσως κατάλαβα ότι είχα καρκίνο». Πέντε ημέρες αργότερα η Έριν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού, στο τελικό στάδιο 4. «Μια καρδιά ή μια ροζ κορδέλα δεν βοηθάει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κάνει τον κόσμο να κλείνει τα μάτια μπροστά στο πρόβλημα», λέει η Έριν.

Η φωτογραφία της με τον φλοιό των 12 εσπεριδοειδών αναπαράχθηκε με ρυθμούς φρενίτιδας στο διαδίκτυο. Στην Ελλάδα η φωτογραφία μεταφράστηκε από το site, mama365.gr.


Αυτά τα 12 λεμόνια σώζουν ζωές γυναικών

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

charitakis banner

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018