Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Cosmote: 4G δίκτυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

banner roots

Cosmote: 4G δίκτυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.11.2012 | 17:05

Cosmote: 4G δίκτυο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:  Ανδρέας Τσεκούρας
Κατηγορία: Τεχνολογία

Η COSMOTE, πρώτη στην Ελλάδα, προχωράει στην εμπορική διάθεση του κινητού ευρυζωνικού δικτύου της 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το νέο δίκτυο 4ης γενιάς βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων. Οι ταχύτητες είναι τέτοιες, που κατά μέσο όρο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD μόλις σε 2-3 λεπτά.

«Σημειώνοντας άλλη μια πρωτιά στο ενεργητικό της, η COSMOTE διαθέτει και εμπορικά πλέον τη μοναδική εμπειρία υπερυψηλών ταχυτήτων, με το δίκτυό της 4ης γενιάς να προσφέρει πολλαπλάσιες ταχύτητες από τα δίκτυα 3G», δήλωσε ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Γιώργος Τσώνης, συμπληρώνοντας: «Το δίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη την πλειονότητα των δήμων στα Λεκανοπέδια Αττικής και Θεσσαλονίκης, ενώ η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται. Σύντομα το COSMOTE 4G θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.»

Το νέο δίκτυο COSMOTE 4G διατίθεται για αποστολή και λήψη δεδομένων αρχικά μέσω 4G Tablets και USB Sticks σε συνδρομητές συμβολαίου στο νέο οικονομικό πρόγραμμα COSMOTE Internet On The Go 20GB, ενώ θα προσφέρεται ως διαθέσιμη επιλογή και στα υφιστάμενα οικονομικά προγράμματα COSMOTE Internet On The Go 5GB, 10GB, Student και COSMOTE Internet Any Way 5GB.

Επιπλέον, οι συνδρομητές καρτοκινητής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο 4ης γενιάς μέσω της νέας συσκευασίας COSMOTE Internet On The Go με κάρτα-4G Full Pack, όπως επίσης και οι υφιστάμενοι συνδρομητές πακέτων COSMOTE Internet On The Go με κάρτα με την αγορά του κατάλληλου 4G Tablet ή USB Stick, με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το