Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Νέος επίμονος ιός στο Facebook
Νέος επίμονος ιός στο Facebook
17.12.2014 | 19:05

Νέος επίμονος ιός στο Facebook

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Τεχνολογία

Άλλος ένας επικίνδυνος ιός έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες στο Facebook, ο οποίος εκμεταλλεύεται την απροσεξία ορισμένων χρηστών και μεταδίδεται μέσω αναρτήσεων, προσωπικών μηνυμάτων ή ακόμα και email με τίτλο Private Video.

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στους χρήστες σε ο,τιδήποτε τιτλοφορείται "Private Video" ή OMG, αφού ο ιός κρύβεται στο link που οδηγεί στο υποτιθέμενο video και αν το κάποιος το ανοίξει, αμέσως μεταδίδεται στον υπολογιστή. Δεν ανοίγουμε λοιπόν οποιοδήποτε μήνυμα ή ανάρτηση με αυτό τον τίτλο ούτε κλικάρουμε σε κάποιο link, και διαγράφουμε αμέσως το email με αυτό το θέμα.   

Σε περίπτωση που κάποιος πέσει θύμα του του ιού, το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης στο Facebook, καθώς και να κάνει εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης όλων των browsers του υπολογιστή του, καταλήγει το δημοσίευμα.
 
Πηγή: lifo.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018