Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης στον FM 100 για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων (audio)

banner roots

Ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης στον FM 100 για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων (audio)
16.04.2019 | 19:46

Ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης στον FM 100 για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσαν οι εικόνες της μεγάλης πυρκαγιά που «έπνιξε» το ιστορικό κτήριο του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων.

Η έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς βρίσκεται σε εξέλιξη την ώρα που Γάλλος εισαγγελέας σήμερα ανακοίνωσε ότι πιθανόν να οφείλεται σε ατύχημα. Οι κάτοικοι του Παρισιού συγκλονισμένοι από την καταστροφή στη Νοτρ Νταμ δηλώνουν ότι ο ιστορικός ναός θα χρειαστεί δεκαετίες για να γίνει όπως πριν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Έλληνας συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Γιώργος Αρχιμανδρίτης που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι, ο οποίος μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου για τις πληγές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά.

«Δεν ξέρω εάν εμείς θα ξαναδούμε τη Νοτρ Νταμ, όπως την ξέραμε μέχρι χθες το απόγευμα», είπε ο κ. Αρχιμανδρίτης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια ανταπόκριση των Γάλλων κροίσων, οι οποίοι προσφέρουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση του εμβληματικού ναού της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel