Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το FlashMOB πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο και εντυπωσίασε (photos+video)
Το FlashMOB πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο και εντυπωσίασε (photos+video)
21.09.2014 | 13:25

Το FlashMOB πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο και εντυπωσίασε (photos+video)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος
Ο χορός εντυπωσιάζει. Ο χορός διασκεδάζει. Σε κάνει να ξεχνάς για λίγο. Αυτός ήταν και ο σκοπός όσων συμμετείχαν χθες στο FlashMOB στο Μεγάλο Φαναράκι του Μούδρου.
 
Νέοι - αλλά και κάπως μεγαλύτεροι - άνδρες, γυναίκες και παιδιά, χορευτές αλλά και απλοί περαστικοί ενώθηκαν για να χορέψουν και να αλλάξουν για λίγα λεπτά τη ζωή και τις παραστάσεις όσων έτυχε να βρεθούν στο σημείο που επέλεξαν να παρουσιάσουν τη χορογραφία τους.
 
Στη Λήμνο, επέλεξαν την παραλία Μεγάλο Φαναράκι. Κι όταν λέμε «στη Λήμνο», είναι γιατί το FlashMOB έγινε ταυτόχρονα σε 23 πόλεις της Ελλάδας!
 
Σίγουρα κάποιοι θα αναρωτιέστε τι είναι το FlashMOB. FlashMOB λοιπόν είναι η ξαφνική συγκέντρωση πλήθους κόσμου σε ένα προκαθορισμένο σημείο και η διάλυσή του λίγο αργότερα με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκαν. 
Συνήθως οι συμμετέχοντες οργανώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Τwitter κ.ά.) ή μέσω e-mail και sms με σκοπό να κάνουν ένα χορευτικό. Έχει όμως κι άλλες μορφές: Πλήθος κόσμου σε κεντρικό δρόμο «κοκαλώνει» ξαφνικά, παίζει μαξιλαροπόλεμο μέχρι τελικής πτώσεως (οι πιτζάμες είναι προαιρετικές) ή χορεύει ακούγοντας μουσική από τη φορητή του συσκευή (με ακουστικά).
 
Το χθεσινό FlashMOB είναι προπομπός της «Εβδομάδας Κίνησης στη Λήμνο» που διοργανώνει η ομάδα MoveWeek από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου. Επί μέρες, οι «χορευτές» του νησιού συγκεντρώνονταν στο Μούδρο και έκαναν πρόβα ένα προκαθορισμένο κομμάτι για να το παρουσιάσουν στο κοινό, το οποίο συνήθως δεν έχει επιλέξει να παρακολουθήσει το θέαμα, αλλά το απολαμβάνει δωρεάν.
 
Στη Λήμνο εμπνευστής είναι ο Μάκης Καλλιάνης, Γυμναστής και Μουσικός από την Κομοτηνή, ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στο νησί. Χορευτές της ομάδας είναι οι: Ελισάβετ Ορφανίδη, Νίκος Κρασσάς, Φρόσω Ασλανάκη, Χάρης Αγιοστρατίτης, Νίκη Φωτιάδου, Αντωνία Γαϊτανέρη, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Νίκη Μπουζιωτοπούλου, Μάκης Καλλιάνης, Δημήτρης Κατωμερίτης, Δημήτρης Ευχεντζής και Ανθή Ασλανάκη.
 
Κι επειδή κάποιοι δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν τη στιγμή του FlashMOB, στο Μεγάλο Φαναράκι, ο φωτογράφος Στράτος Ροσβάνης φρόντισε για αυτούς.  
 
 
 
Το FlashMOB βιντεοσκοπήθηκε και το βίντεο θα αποσταλεί στους διοργανωτές για να ετοιμάσουν το επίσημο Ευρωπαϊκό βίντεο. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί και για την δημιουργία του Ελληνικού βίντεο. Απολαύστε το.
 
 
 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018