Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο αντιπροσωπεία του Ρωσικού Ερυθρού Σταυρού
Στη Λήμνο αντιπροσωπεία του Ρωσικού Ερυθρού Σταυρού
19.09.2014 | 21:47

Στη Λήμνο αντιπροσωπεία του Ρωσικού Ερυθρού Σταυρού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρίσκεται από εχθές αντιπροσωπία του Ρωσικού Ερυθρού Σταυρού. Η επίσκεψη έγινε ως ανταπόδοση της φιλοξενίας του τοπικού ερυθρού σταυρού στις αρχές του καλοκαιριού.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στον Έπαρχο Λήμνου η οποία πραγματοποιηθηκε γύρω στις 10 το πρωί. Αμέσως μετά η αντιπροσωπέια συνοδευόμενη απο μέλη του τοπικού τμήματος Ερυθρού Σταυρού αλλά και τον Πρόεδρο κ. Μπαβέα, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, όπου εκεί παρέμειναν έως τις 2.

Εκεί τους περίμεναν όμορφες εκπλήξεις καθώς παιδιά και καθηγητές είχαν ετοιμάσει ένα πλουσιο πρόγραμμα που περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς αλλά και προβολή ενος ντοκιμαντέρ για τη Λήμνο το οποίο τα παιδιά είχαν υποτιτλίσει στα Ρωσικά.

Για το κλείσιμο, οι γονείς των παιδιών είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα και όχι μόνο, ενώ δεν έλειψε και το γλυκό.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Ρωσικού Ερυθρού Σταυρού έχει προγραμματίσει τη Δευτέρα συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018