Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύλληψεις Λημνιών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης - Κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης

banner roots

Σύλληψεις Λημνιών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης - Κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης
01.09.2014 | 10:08

Σύλληψεις Λημνιών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης - Κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε σύλληψη 2 Λημνιών προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος  Λήμνου, για καλλιέργεια και κατοχή 7 δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού, που βρίσκεται στο χωριό Ρεπανίδι με αποτέλεσμα να βρεθούν και να κατασχεθούν :

Εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, με το μικρότερο να αγγίζει τα 2μέτρα και 70 εκατοστά και το ψηλότερο τα 3,5 μέτρα.

Οι αστυνομικοί όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούσαν διακριτική φύλαξη του χώρου, με αποτέλεσμα να φτάσουν γρήγορα στον ένα εκ των δύο ιδιοκτητών.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του ενός και κατά την διαδικασία της προανάκρισης, ο Λημνιός συλληφθείς ομολόγησε το όνομα του συνεργάτη του.

Σήμερα οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης με την κατηγορία του κακουργήματος.

 

Update: Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει:

Την 30-08-2014 το μεσημέρι, συνελήφθη στην περιοχή Ρεπανίδιο της Λήμνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ένας 32χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 37χρονος εντοπίστηκε να καλλιεργεί στην αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας, επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2,70 έως 3,45 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.     

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το