Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο και πάλι το κρουαζιερόπλοιο «Le Soleal» (photos)
Στη Λήμνο και πάλι το κρουαζιερόπλοιο «Le Soleal» (photos)
18.07.2014 | 14:42

Στη Λήμνο και πάλι το κρουαζιερόπλοιο «Le Soleal» (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο έφτασε στη μία το μεσημέρι, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Le Soleal» το οποίο έδεσε και πάλι στο νέο λιμάνι της Μύρινας.

Τους επιβάτες, περίμεναν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στην πόλη και άλλους να τους μεταφέρουν στην εκδρομή που έχει προγραμματιστεί με αντικείμενο τους αρχαιολογικούς χώρους της Λήμνου.

Η υποδοχή των τουριστών της κρουαζιέρας, που αποβιβάστηκαν κατά ομάδες στο λιμάνι της Μύρινας, πραγματοποιήθηκε με την προσφορά παραδοσιακών κερασμάτων, κρασί  και εδέσματα, που ετοίμασαν εστιάτορες και επιχειρήσεις του νησιού, ενώ παρέχονταν πληροφορίες και υλικό για τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και περιήγησης, κατά τη σύντομη παραμονή τους στο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο είναι χωρητικότητα 264 επιβατών, ενώ το προσωπικό του πλοίου ανέρχεται σε 140 άτομα.

Το μήκος του φτάνει τα 142 μέτρα και το πλάτος του φτάνει τα 18 μέτρα, έχει Γαλλική σημαία από τα νησιά Ουαλίς και Φουτούνα, ενώ η μέση ταχύτητά του φτάνει τους 16 κόμβους.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει σύγχρονη διακόσμηση με μοντέρνο συνδυασμό χρωμάτων. Κυριαρχούν οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού που «παντρεύονται» αρμονικά με  το φυσικό ξύλο.

Όσο για το κόστος του ταξιδιού, ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε ότι κρουαζιέρα διάρκειας μιας εβδομάδας σε Ελλάδα και Τουρκία ξεκινά από 1.762 ευρώ.

Ακολουθεί νέο φωτογραφικό υλικό από το «LeSoleal”, κατά την σημερινή του προσέγγιση στη Λήμνο.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018