Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Trips For All» έρχεται Λήμνο
Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Trips For All» έρχεται Λήμνο
18.07.2014 | 10:04

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Trips For All» έρχεται Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το «Trips For All» είναι μια ταξιδιωτική τηλεοπτική  και διαδικτυακή εκπομπή  της οποίας την παραγωγή έχει η εταιρεία G.O.Svoura LTD με έδρα την Κύπρο.

Η εκπομπή στην Ελλάδα προβάλετε από τον τηλεοπτικό σταθμό Εxtra 3, στην Αθήνα ενώ πανελλαδικά, δίνεται η δυνατότητα και μέσω του  ΟΤΕ tv.

Εντωμεταξύ, ήδη υπάρχει επισήμως και συνεργασία με το Κ.Ε.Π ( κέντρο ελληνικού πολιτισμού) που εδρεύει στη ΜΟΣΧΑ  που προωθεί την εκπομπή στη ρωσική τηλεόραση.

Με την συνεργασία αυτή επιτυγχάνετε η προβολή τουριστικών προορισμών, τοπικών προϊόντων και φυσικά στην γενικότερη προβολή της Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό η  εκπομπή "Trip For All”, στο διαδίκτυο  παραμένει  με Ρωσικούς υπότιτλους, ενώ μπορεί να παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε τις εκπομπές μέσα από το ομώνυμο site tripsforall.com καθώς και στο youtube.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, η εκπομπή ταξιδεύει Λήμνο και θα παραμείνει μέχρι την Δευτέρα, καταγράφοντας πιθαμή προς πιθαμή τις ομορφιές του νησιού μας.

Το περιεχόμενο της εκπομπής θα περιλαμβάνει θέματα που έχουν τουριστικό ενδιαφέρων και αφορούν στον πολιτισμό και στα ιστορικά στοιχεία του νησιού μας.

Παράλληλα θα προωθήσουν και θα υποστηρίξουν την τοπική αγορά , προβάλλοντας τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του τόπου μας. Επίσης βάρος θα δοθεί και στο που μπορεί κανείς να βρει προτάσεις γαστρονομίας αλλά και διαμονής.

Η παραγωγή έχει κάνει ήδη επαφές με τοπικούς παράγοντες, αν και το πρόγραμμα του τριημέρου δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς πιστεύουν ότι ερχόμενοι στη Λήμνο, θα ανακαλύψουν και θα καταγράψουν πράγματα  που δεν μπορούν να προγραμματιστούν.

Η  εκπομπή «Τrips for all από αυτή την Κυριακή θα προβάλλεται στις 9:30 το πρωί.

 

                                                      mqdefault

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018