Ο Παναγιώτης Σφυρής και η Χριστίνα Χαλιόρη ανέλαβαν να ζωγραφίσουν το γραφείο του Κέντρου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πιο φωτεινό, φιλικό και οικείο για τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που περνούν την πόρτα του.
Στον εσωτερικό χώρο δεσπόζει ένα μεγάλο δέντρο, ο κορμός του οποίου καταλήγει σε μολύβι. Ανάμεσα στα κλαδιά του ξεπροβάλλουν βιβλία, νότες και πουλιά, σε μια πολύ όμορφη και χαρούμενη σύνθεση!
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και έξω από το κτίριο, οι ζωγραφιές τους έδωσαν χαρακτήρα στον χώρο και έφτιαξαν ένα θερμότερο χώρο υποδοχής για κάθε παιδί που επισκέπτεται τη δομή!
Το προσωπικό του ΚΕΔΑΣΥ Λήμνου, με δημόσια ανάρτησή του, ευχαρίστησε θερμά τους δύο δημιουργούς για την προσφορά τους!
https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/89503-o-panagiotis-sfyris-kai-i-xristina-xaliori-omorfynan-to-kedasy-limnou.html#sigProIdee679496c8


























