Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης

Apothiki Workshops Banner2 750

Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης
30.06.2026 | 21:27

Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Κώστας Σινάνης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Κωνσταντίνος Σινάνης, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, Κώστα Βρατσάνου.

Σε σχετικό του μήνυμα, ο κ. Βρατσάνος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και την εκτίμησή του για την παρουσία του ομολόγου του, υπογραμμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο δήμους. Όπως επεσήμανε, τα δύο μικρά νησιά μοιράζονται κοινές προκλήσεις και ανάγκες, με τους δύο Δημάρχους να εργάζονται με κοινό βηματισμό για την ενίσχυση της νησιωτικότητας, τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και τη διεκδίκηση καλύτερων προοπτικών για το μέλλον των κατοίκων τους.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Ψαρών, Κώστα Βρατσάνου:

«Με αισθήματα ιδιαίτερης εκτίμησης και χαράς υποδεχθήκαμε στο νησί μας τον φίλο Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου, κ. Κώστα Σινάνη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Ψαρών.

Με τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου έχουμε αναπτύξει μια σχέση ουσιαστικής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, έχοντας κοινή αντίληψη για τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μικρά νησιά μας.

Με συνέπεια και κοινό βηματισμό εργαζόμαστε για την ενίσχυση της νησιωτικότητας, τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών μας και τη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για τους κατοίκους μας.

Η ενότητα, η συνεργασία και η κοινή διεκδίκηση αποτελούν τη δύναμή μας.

Συνεχίζουμε μαζί, με κοινό όραμα και στόχο, για ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά και τους ανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel