Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι κινητοποιήσεις ακύρωσαν το σεμινάριο για την αξιολόγηση στη Λήμνο (mp3 + photos)

the roots web banners 06

Οι κινητοποιήσεις ακύρωσαν το σεμινάριο για την αξιολόγηση στη Λήμνο (mp3 + photos)
18.06.2014 | 14:36

Οι κινητοποιήσεις ακύρωσαν το σεμινάριο για την αξιολόγηση στη Λήμνο (mp3 + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ακυρώθηκε τελικά το σημερινό σεμινάρια που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προς τους Διευθυντές των σχολείων της Λήμνου, για το πώς θα εφαρμόσουν την διαδικασία της αξιολόγησης.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στη Λήμνο, οργάνωσε διήμερο κινητοποιήσεων και κάλεσε σε συμμετοχή στήριξης στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα Σωματεία των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ. Στέλλα Μανουσογιωργάκη,  «Δάσκαλοι και καθηγητές απέτρεψαν τη διεξαγωγή τους και κανείς διευθυντής δεν μπήκε τελικά!!

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των συνδικάτων του νησιού που παρευρέθηκαν στη διαδήλωση καθώς και τους γονείς και τους πολίτες της Λήμνου που ήταν εκεί.

Συνεχίζουμε και αύριο 8.30πμ έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του επαρχείου, πάνω από τη ΔΕΗ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Δε θα αφήσουμε να υποβαθμίσουν κι άλλο τα σχολεία μας!

Να είμαστε όλοι εκεί!»

Εντωμεταξύ, στην ενημερωτική εκπομπή του FM 100, “Θέμα και Ανάθεμα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Κώστας Μαδυτινός, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος σχολίασε την επιτυχία των σημερινών κινητοποιήσεων.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον Fm 100 oκ. Μαδυτινός

Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel