Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα σεισμική δόνηση 4.1 R σήμερα το πρωί | Κλειστή οδός στη Μύρινα λόγω επικινδυνότητας (photos)

the roots web banners 06

Νέα σεισμική δόνηση 4.1 R σήμερα το πρωί | Κλειστή οδός στη Μύρινα λόγω επικινδυνότητας (photos)
28.05.2014 | 10:52

Νέα σεισμική δόνηση 4.1 R σήμερα το πρωί | Κλειστή οδός στη Μύρινα λόγω επικινδυνότητας (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν τα κτήρια στο νησί της Λήμνου, μετα το χτύπημα του εγκέλαδου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

O Δήμος Λήμνου, σήμερα το πρωί προχώρησε στο κλείσιμο της οδού Δήμητρας λόγω επικινδυνότητας, μετά τις ζημιές που υπέστη διώροφη παλιά κατοικία που βρίσκεται παραπλεύρως του δρόμου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Δήμος Λήμνου, με ενημερωτική πινακίδα επισημάνει ότι απαγορεύεται ακόμη και η διέλευση των πεζών.

Εντωμεταξύ, νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί σήμερα, μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 72 χλμ ανατολικά της Σαμοθράκης και σε εστιακό βάθος 10 χλμ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel