Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συστρατεύεται με τον Δημήτρη Μπουλώτη, ο αντιδήμαρχος Παλαιολόγος Κυριαζής
Συστρατεύεται με τον Δημήτρη Μπουλώτη, ο αντιδήμαρχος Παλαιολόγος Κυριαζής
27.03.2014 | 12:21

Συστρατεύεται με τον Δημήτρη Μπουλώτη, ο αντιδήμαρχος Παλαιολόγος Κυριαζής

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 

Ο νυν αντιδήμαρχος Λήμνου, Παλαιολόγος Κυριαζής, με γραπτή δήλωσή του, πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωσε την κάθοδό του, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, εντασσόμενος στο ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Μπουλώτη.

 Στη δήλωσή του, ο κ. Κυριαζής αναφέρει:

"Λαμβάνοντας υπόψη την επί σειρά ετών επιτυχή συνεργασία με το Δημήτρη Μπουλώτη, σε πολλούς φορείς του τόπου μας και κρίνοντας με τη μακρόχρονη εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του μπορεί να συμβάλλει στην προοπτική μιας επιτυχούς Δημοτικής Αρχής, θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι στους συνδημότες μας, να στηρίξω την υποψηφιότητα του και να συστρατευτώ μαζί του σ΄αυτή την προσπάθεια".

Ο Κυριαζής Παλαιολόγος υπηρετεί για πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Νέας Κούταλης, Πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Λήμνου, Αντιπρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΛ.

Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Λήμνου και Πρόεδρος του Επαρχιακού Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.Μ.Ε.Α Λήμνου «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018