Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Let's do it Greece» με εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Διαπορίου
«Let's do it Greece» με εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Διαπορίου
27.03.2014 | 10:30

«Let's do it Greece» με εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Διαπορίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Λιμεναρχείο Μύρινας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 06 Απριλίου στα πλαίσια της δράσης "LET’S  DO IT GREECE"  θα διενεργηθεί εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας "ΔΙΑΠΟΡΙΟΥ".

Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις14.00 το μεσημέρι με την συμμετοχή των μαθητών της Α΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Μύρινας, στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., την συνδρομή του βιβλιοπωλείου "ΚΥΒΟΣ" που θα διαθέσει καπέλα για τον ήλιο και την συνδρομή του Δήμου Λήμνου, ο οποίος θα διαθέσει νερά και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες καθώς και γάντια – σακούλες απορριμμάτων.

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο που θα διατεθεί αφιλοκερδώς από το τουριστικό πρακτορείο Σωτηρίου Χασάπη, με ώρα αναχώρησης την 11.00΄ από το ΓΕΛ Μύρινας  και ώρα επιστροφής την 14.30΄. Για κράτηση θέσης μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΓΕΛ Μύρινας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, για να δηλώσουμε με τον δικό μας έμπρακτο τρόπο τη βούλησή μας για καθαρότερο περιβάλλον.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018