Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Η Λογοθεραπεία είναι μια επιστήμη που στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη των παιδιών» (video +photos)

the roots web banners 06

«Η Λογοθεραπεία είναι μια επιστήμη που στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη των παιδιών» (video +photos)
30.05.2024 | 13:33

«Η Λογοθεραπεία είναι μια επιστήμη που στέκεται αρωγός στην ανάπτυξη των παιδιών» (video +photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε το 2013 από τον ΣΕΛΛΕ ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας και εορτάζεται ανά την Ελλάδα με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και δωρεάν ατομικές συναντήσεις με επιστήμονες λογοθεραπευτές.

Στόχος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδας με αυτή την πρωτοβουλία είναι η ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίηση του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Αυτό έκαναν από το πρωί σήμερα στην πλατεία Υψιπύλης τρεις λογοθεραπεύτριες από τις 6 που δραστηριοποιούνται στη Λήμνο, η Έλενα Ανεστοπούλου, η Αντιγόνη Νασούλη και η Γεωργία Τσίνα, δίνοντας πληροφορίες και χρήσιμο υλικό για τα στάδια ανάπτυξης λόγου και Ομιλίας του παιδιού αλλά και για τις πιο συχνές διαταραχές.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos pccom

 

youtube channel