Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ισχυρή Λήμνος: Καταγγελία για «Απαράδεκτη συμπεριφορά Κοινοτικού Συμβούλου»

the roots web banners 06

Ισχυρή Λήμνος: Καταγγελία για «Απαράδεκτη συμπεριφορά Κοινοτικού Συμβούλου»
17.04.2024 | 13:08

Ισχυρή Λήμνος: Καταγγελία για «Απαράδεκτη συμπεριφορά Κοινοτικού Συμβούλου»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε καταγγελία για φραστική επίθεση, προχώρησε η Δημοτική παράταξη «Ισχυρή Λήμνος».

Συγκεκριμένα η καταγγελία αφορά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πορτιανού, Ιωαννίδη Εμμανουήλ, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, εξύβρισε τη Δημοτική Συμβούλο της Ισχυρής Λήμνου, Βασιλεία Καζάκου.

Η καταγγελία αναλυτικά:

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η πρώτη (!!!) συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Πορτιανού. Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός πως χρειάσθηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να συγκληθεί το συμβούλιο και κατά πάσα πιθανότητα και αυτό δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε παρέμβαση της συμβούλου της ΙΣΧΥΡΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, κας Καζάκου Βασιλείας, στην Δήμαρχο.

Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι καλύτερα να μην πραγματοποιούνταν. Ο Πρόεδρος της κοινότητας Πορτιανού, κος Ιωαννίδης Εμμανουήλ, επιτέθηκε εξ αρχής φραστικά στην κα Καζάκου για την παρέμβαση της στην Δήμαρχο, που προφανώς θεωρούσε ότι τον έθιγε. Το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησε δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθεί.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν και το θέμα της υλοποίησης κάποιων εργασιών πίσω από το χώρο του κοινοτικού γραφείου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής αρχής ο κος Ιωαννίδης, ο οποίος πάλι διατελούσε πρόεδρος της κοινότητας, επιχείρησε να υλοποιήσει το εν λόγω έργο χωρίς καμία επίβλεψη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Τότε τον είχε σταματήσει ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων.

Αυτήν την φορά, πάλι χωρίς καμιά επίβλεψη, από υπηρεσίες, ξεκίνησε εκ νέου τις εργασίες θεωρώντας εαυτό ως μηχανικό, αρχιτέκτονα, εργολάβο κτλ. Δυστυχώς στην παρατήρηση της κας Καζάκου ότι τα κάνει όλα χωρίς τις απαραίτητες άδειες και την απαιτούμενη επίβλεψη από ειδικούς, επιδόθηκε σε ένα εκ νέου ποταμό ύβρεων, αναφέροντας εκτός των άλλων πως “αυτός είναι ο κύριος του χωριού και θα κάνει ότι θέλει”.

Να αναφέρουμε στον κο Ιωαννίδη ότι οι “Ναπολέοντες” άκμασαν σε άλλες εποχές και σε άλλες πατρίδες. Εδώ είναι η πατρίδα της δημοκρατίας και καλά θα κάνει να συμμορφωθεί και να λειτουργήσει με γνώμονα το κοινό καλό ακολουθώντας τα νόμιμα. Καλούμε επίσης την Δήμαρχο να τον επαναφέρει στην τάξη και στο πρόσωπό του να καταδικάσει όλες τις αντίστοιχες συμπεριφορές από τον οποιοδήποτε αιρετό.

                                                            

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το