Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στις 12 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτικοί Εξόριστοι - Άη Στράτη και Λήμνου» του Σταύρου Τραγάρα

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Στις 12 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτικοί Εξόριστοι - Άη Στράτη και Λήμνου» του Σταύρου Τραγάρα
21.07.2026 | 17:22

Στις 12 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτικοί Εξόριστοι - Άη Στράτη και Λήμνου» του Σταύρου Τραγάρα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα σημαντικό ιστορικό έργο, αφιερωμένο σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας, θα παρουσιαστεί στη Λήμνο την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 20:45, στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Οι εκδόσεις «Αγιαρμόλας» και το βιβλιοπωλείο «Κύβος» διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Τραγάρα με τίτλο «Πολιτικοί Εξόριστοι - Άη Στράτη και Λήμνου», ενός βιβλίου αφιερωμένου στους πολιτικούς εξόριστους του Άη Στράτη και της Λήμνου.

Το βιβλίο αποτελεί αποτέλεσμα εκτεταμένης ιστορικής έρευνας του ανήσυχου και πολυγραφότατου κ. Τραγάρα!

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Νίκος Κορνιώτης και Δημήτρης Αχλαδέλλης, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Ρούλα Σαμαϊλίδου και Γιώργος Σαββόγλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

IMG 3425

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel