Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με χρήματα της ομογένειας στο Σίδνεϊ ο Μαγδανής με την Εθνική

banner roots

Με χρήματα της ομογένειας στο Σίδνεϊ ο Μαγδανής με την Εθνική
04.03.2014 | 21:29

Με χρήματα της ομογένειας στο Σίδνεϊ ο Μαγδανής με την Εθνική

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Το Σαββατοκύριακο  ολοκληρώθηκαν οι 1οι Αγώνες Αξιολόγησης, για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο  του Σχινιά.
 
Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, έδειξαν για ακόμα μια  φορά τις ικανότητες  τους αξιοποιώντας την  σκληρή τους  προετοιμασία με τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε  υλικές και οικονομικές  εδώ και αρκετό καιρό.
 
Ο Παναγιώτης Μαγδανής βγήκε 2ος στην κατηγορία του, ο Κώστας Δικράνης 3ος και ο Χάρης Ντινενή 28ος.
 
Ο Παναγιώτης, ως μέλος της Εθνικής πλέον, θα συμμετάσχει στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, που θα διεξαχθεί στις 28 - 30 Μαρτίου με την  βοήθεια των Ελλήνων της ομογένειας της Αυστραλίας, οι οποίοι συμβάλουν στην φιλοξενία διαμονής και διατροφής, της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομάδας αφού η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αδυνατεί ν ανταπεξέλθει οικονομικά  λόγω οικονομικών περικοπών από την Ελληνική πολιτεία.
  
Ο Δικράνης, καταλαμβάνοντας  την θέση πρόκρισης απέδειξε την ικανότητά του και είναι έτοιμος  να συμπεριληφθεί στην Εθνική ομάδα επάξια. Η κατηγορία του δυστυχώς οι κάτω των 23 ετών  δεν πραγματοποιεί  κοινοβιακή προετοιμασία λόγω των περικοπών όπως αναφέραμε παραπάνω.
 
Ο Ντινενής συμμετείχε στην διαδικασία αξιολόγησης μόνο και μόνο για εμπειρία αγώνων εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Παίδων που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα τέλος Ιουνίου.
 
Στον 2ο αγώνα Αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί  5 και 6 Απριλίου, και οι τρεις αθλητές μας  θα δώσουν το παρόν τους. 
    
Ο Ναυτικός  Όμιλος Λήμνου, ελπίζει μέχρι τότε, η πολιτεία,  να αναθεωρήσει τις οικονομικές παροχές λιτότητας  για τον Ελληνικό Αθλητισμό  και ιδιαίτερα για την Εθνική ομάδα  Κωπηλασίας, η οποία τα τελευταία χρόνια  αποκόμισε αρκετά Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια.
 
 
 
Update 5 Μαρτίου 11:18
 

Ενημερωθήκαμε μόλις πριν από λίγα λεπτά, ότι ο Εθνικός προπονητής, ανακοίνωσε πως ο Παναγιώτης Μαγδανής, δεν θα συμπεριληφθεί, τελικά στην αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, που θα αναχωρήσει για την Αυστραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης απορρίφθηκε από την αποστολή, εξαιτίας ενός τυπικού λόγου, που αφορά την ενεργειακή καταμέτρηση, στην οποία ο Λημνιός αθλητής ήρθε δεύτερος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το